Persondatapolitik

Persondatapolitik

Persondataforordning:
Fra den 25. maj 2018, træder persondataforordningen (GDPR) i kraft.

Hvem er omfattet af persondataforordningen:
Det er alle privatpersoner og virksomheder, der har private oplysninger knyttet til deres virksomhed.

Databehandler og dataansvarlig:
AKTIV Forsikringsagentur ApS er både dataansvarlig og databehandler.

Hvilke persondata opbevarer vi:
Vi opbevarer de data om personer eller virksomheder, der er nødvendige for at betjene dem, herunder også, men ikke begrænset til, private navne i forbindelse med virksomhedsnavne og lignende.

Hvordan behandler vi persondata:
Vi behandler alle persondata efter persondataforordningen og databeskyttelsesloven, hvilket betyder vi beskytter persondata bedst muligt. Vi har gennemgået vores IT-systemer, sikringssystemer, software, firewalls, virusprogrammer, processer og kontroller.

Hvad indsamler vi:
Nødvendige oplysninger til at administrere og tegne forsikringer, herunder: navn, adresse, ejer-/brugeroplysninger, cpr.nr., e-mail, betalingsoplysninger, skadeoplysninger, forsikringspolicer og tilsvarende oplysninger. Oplysninger om helbred, personskader, fagligt medlemskab og lignende, behandles ekstra varsomt. Disse oplysninger videregiver vi kun efter samtykke fra dig.

Samtykke:
Oplysninger om samtykke, omfang af samtykke og tilbagekaldelse af samtykke sker efter skriftlig henvendelse. Ved tilbagekaldelse af samtykke, ophører vi øjeblikkeligt med at behandle dine persondata, med mindre der foreligger et andet grundlag herfor.

Hvor længe opbevarer vi oplysningerne:
Alle oplysninger opbevares indtil de ikke længere er relevante, hvilket generelt betyder 5 år efter kundeforholdet er ophørt. I alle tilfælde opbevares data til det tidspunkt, hvor vi ikke længere kan blive mødt med et krav, eller har lovmæssig pligt til at bevare disse.

Hvor opbevarer vi oplysningerne:
Persondata bliver opbevaret i et anerkendt forsikringsmæglersystem, i et anerkendt lagerapplikationssystem, eller i et anerkendt mailsystem med arkivfunktion. Adgang hertil kræver 2-faktor login. Vi opbevarer generelt ikke fysiske dokumenter. Sker dette alligevel, opbevares disse fysisk aflåst.

Hvordan sletter vi data:
Vi sikrer fysiske data makuleres og elektronisk opbevarede data slettes fra alle registre. Hvad kan du få oplyst: Vi vil til enhver tid oplyse om hvilke data vi opbevarer om dig. Vi udleverer disse i et maskinlæsbart format, efter skriftlig henvendelse og efter en klar identifikation af det er dig.

Indsigelser/klager:
Der kan gøres indsigelse mod indsamling og viderebehandling af data på dig. Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine persondata, kan du klage til

Aktiv FA på obu@stofo.dk eller til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 Kbh. K.

Cookies

Cookies

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Websitet indeholder cookies, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies
De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies
Websitet bruger Google Analytics cookies til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette program. Du kan se hvordan Google Analytics indsamler data her.
Du kan læse googles privatlivspolitik her.